Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

29sep14


El TC es reuneix d'urgència pel 9-N


El Tribunal Constitucional espanyol (TC) ha convocat un ple extraordinari per a dos quarts de set d'aquesta mateixa tarda per admetre a tràmit els recursos d'inconstitucionalitat presentats aquest migdia per l'executiu de Mariano Rajoy en contra de la consulta independentista del 9 de novembre.

La convocatòria té caràcter d'urgència, poques hores després que l'advocada de l'Estat, Marta Silva, presentés els dos recursos contra la Llei de Consultes i contra el decret que autoritza el 9 de novembre.

Durant la reunió, el ple de l'Alt Tribunal , presidit per l'exmilitant del PP Francisco Pérez de los Cobos, decidirà si admet a tràmit els recursos, cosa que suposaria la immediata paralització tant de la llei com del decret signat dissabte per Artur Mas.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 29sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 30Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.