Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

29sep14


Fernández Díaz reivindica que «l'Estat respon amb fortalesa»


El ministre espanyol de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat que la resposta de l'Estat a la Llei de Consultes i al decret de convocatòria a les urnes del president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha fet "amb la serenitat i la fortalesa de l'estat democràtic i de dret".

Així ho ha explicat Fernández Díaz a Àvila, on ha emfasitzat que el Consell de Ministres d'aquest dilluns ha estat extraordinari per "donar resposta a una iniciativa extraordinària".

"Que tothom tingui clar que l'estat democràtic i de dret espanyol, definit en la nostra Constitució, respon amb la serenitat i la fortalesa de l'estat democràtic i de dret", ha asseverat.

Després de manifestar que l'Estat està basat en el compliment de la llei, ha al·ludit a l'obligació de complir-la per part de les autoritats: "Si totes les autoritats públiques en el moment d'assumir les nostres responsabilitats hem jurat o promès complir i fer complir la llei, és evident que ara mateix aquest jurament i promesa adquireixen un accent especial".

[Font: Nació Digital, Barcelona, 29sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 30Sep14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.