Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

30sep14


ICV desestima sumar-se a la campanya pel Sí-Sí


ICV donarà llibertat als seus militants perquè participin a títol individual en la campanya a favor del doble sí a la independència, tot i que la formació no s'hi adherirà. Aquesta és una de les decisions que va prendre el consell nacional dilluns, a més d'avalar que se sotmeti a referèndum intern la proposta de la direcció sobre la consulta: votar a favor de la primera pregunta i donar llibertat de vot en la segona. Militants i amics d'ICV podran votar en aquest referèndum entre l'1 i el 12 d'octubre.

La coordinadora nacional ecosocialista, Dolors Camats, ha reivindicat la pluralitat del partit. "A diferència d'altres formacions que no han sabut gestionar la diversitat interna, nosaltres n'hem fet un valor", ha dit.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 30sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 01Oct14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.