Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

30sep14


L'ANC activa la protesta


L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), juntament amb Òmnium Cultural, activa aquest dimarts la següent fase prevista dins de la campanya Ara és l'Hora, la gigaenquesta en suport de la convocatòria de la consulta del 9-N. De fet, el multitudinari porta a porta en què es preveu que uns 100.000 voluntaris visitin totes les llars catalanes havia de començar el proper dissabte, 4 d'octubre, però la mateixa ANC ja va anunciar que l'engegarien en el mateix moment en que es confirmés la suspensió de la consulta.

Per tant, un cop concretada la suspensió per part del TC aquest dilluns a la tarda, l'ANC donarà inici aquest dimarts a la gigaenquesta, malgrat el mateix tribunal hagi advertit que un cop publicades les seves providències al BOE -en principi aquest mateix dimarts- la suspensió no només afectarà al govern i l'administració, sinó també a les entitats i els particulars . A més, es manté la convocatòria davant tots els ajuntaments catalans prevista per a les set de la tarda en mostra del rebuig de la ciutadania catalana a la suspensió per part del TC.

Sigui com sigui, la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, va voler deixar clara la seva fermesa en declaracions ahir a la nit a RAC1, tot assegurant que el Tribunal constitucional "no decidirà per nosaltres", i que per tant, avui s'engegarà la campanya. A més, Forcadell va insistir que l'ANC "intentarà treballar perquè hi hagi una candidatura el més àmplia possible pel Sí-Sí", independentment del que faci el TC. "Després veurem el que passa", va reblar Forcadell.

[Font: Per Jordi Palmer, Nació Digital, Barcelona, 30sep14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 01Oct14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.