Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

01oct14


El 96,1% de municipis, a favor de la consulta


El 96,1% dels municipis catalans, 911 de 947, han expressat el seu suport a la consulta del 9-N promovent i aprovant la moció proposada en defensa del dret a decidir per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) en tots els seus municipis adherits.

La moció ha estat presentada en 931 ajuntaments i rebutjada, per tant, en una vintena, mentre que en els setze restants no s'ha presentat. La xifra d'habitants que representen els 911 municipis que han donat llum verd a la moció puja a 6.624.000, el què suposa el 88 % de la població catalana. A més també s'hi han sumat a la moció les quatre diputacions i 37 dels 41 consells comarcals.

L'àrea metropolitana de Barcelona és el territori on hi ha hagut més resolucions contraries a la moció, malgrat que en comarques com el Baix Llobregat el suport dels municipis és del 80%, tot i que representen el 49% de la població de la comarca. Així mateix, en 22 comarques, el 100% dels seus municipis han aprovat la moció.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 01oct14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 02Oct14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.