Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

03oct14


Santamaría: «Entenem el decret com a incompliment de la suspensió»


El govern espanyol no es quedarà de braços plegats davant la signatura, ahir dijous, del decret de nomenament de la comissió de la consulta del 9-N per part del president de la Generalitat Artur Mas, ja que l'entén clarament com "un incompliment de la suspensió de la llei".

Així ho ha expressat aquest divendres la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que en roda de premsa posterior al Consell de Ministres ha avançat que "l'advocacia de l'estat treballarà" per a que s'impugni la signatura del decret com a vulneració de la suspensió per part del TC, ja que Artur Mas sap perfectament que "el Tribunal Constitucional ha decretat la suspensió de la llei de consultes i ha ordenat suspendre tots els actes preparatoris de la mateixa".

Així mateix, la vicepresidenta ha reiterat que l'executiu respondrà "amb fermesa serena" al pas donat per Mas i ha alertat que el president de la Generalitat té l'obligació de "complir i fer complir la llei", i no pas la de "vulnerar els drets dels catalans i els espanyols".

[Font: Nació Digital, Barcelona, 03oct14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 06Oct14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.