Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

14oct12


El bisbe auxiliar de Barcelona afirma que l'Església farà costat a una Catalunya independent


El bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, ha assegurat aquest diumenge que l'església catalana estaria al costat del poble català si opta per la independència d'Espanya. Taltavull, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha precisat que aquest suport de l'església catalana a la independència es produiria sempre que el procés fos democràtic i pacífic, pel que l'església estaria al costat del poble català.

El bisbe auxiliar de Barcelona ha declarat que la Conferència Episcopal Tarraconense, que agrupa els bisbes catalans, recolza que es consulti el poble català sobre el seu futur. Taltavull ha conclòs les seves argumentacions afirmant que la doctrina social de l'Església reconeix el dret dels pobles a la independència.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 14oct12]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 16Oct12 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.