Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

13oct14


Tercera cimera dels líders sobiranistes pel 9-N


Els líders pro consulta s'han reunit aquest migdia al Palau de Pedralbes de Barcelona per perfilar què fer el 9 de novembre, segons han confirmat a l'ARA fonts coneixedores de les converses. La reunió, que s'ha celebrat dins una extrema discreció, arribava després d'uns dies d'incertesa al voltant dels pròxims passos a fer davant la suspensió de la llei de consultes i del decret de convocatòria del 9-N. Les converses, afegeixen les fonts consultades, podrien continuar en les pròximes hores.

La unitat entre les forces sobiranistes està en joc. En l'anterior cimera, dijous passat, ERC, ICV-EUiA i la CUP van acusar el Govern de no estar posant tota la carn a la graella per desplegar les eines per poder votar. L'executiu d'Artur Mas vol evitar fer passos que, amb la llei de consultes i el decret suspesos, puguin comprometre empleats públics.

[Font: Ara, Barcelona, 13oct14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 14Oct14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.