Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

14oct14


Rajoy veu la renúncia al 9-N com una «excel·lent notícia»


El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha qualificat d'"excel·lent notícia" la decisió del president català, Artur Mas, de renunciar a la consulta independentista del 9 de novembre.

Tot amb tot, també ha assegurat que no volia "avançar esdeveniments" fins que no escoltés la compareixença prevista per Mas a les deu del matí.

Així s'ha pronunciat aquest matí en unes jornades del diari Financial Times, en què ha afirmat: "Aquesta és la notícia més important que hem conegut anit, en aquest moment hi ha anunciada la compareixença del president de la Generalitat i no m'agradaria avançar esdveniments. Puc dir una cosa, que no tingui lloc el referèndum, si efectivament és així, és una excel·lent notícia."

[Font: Nació Digital, Ep, Barcelona, 14oct14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 15Oct14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.