Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

24oct14


ANC i Òmnium celebren la "unitat" d'acció de partits i entitats pel nou 9-N


La unitat d'acció de partits sobiranistes i entitats per incentivar la mobilització pel 9-N és ja un fet. Així ho han considerat les presidenta de l'ANC, Carme Forcadell; i la d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, un cop acabada la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

"Estem contents perquè s'ha exhibit unitat i voluntat de treballar conjuntament perquè el 9-N sigui un èxit", ha assegurat Forcadell, qui ha subratllat la importància de demostrar davant dels ciutadans que partits i entitats treballen "junts" i en un "clima ideal" per aconseguir una gran mobilització. "Ens hem compromès a aconseguir una altíssima participació, que és el que el govern espanyol no volia pel 9-N", ha afegit Casals.

Les representants de les dues entitats han assegurat que, a més de l'opció de participar responent a la pregunta encadenada sobre la independència de Catalunya hi haurà, tal i com ha avançat l'ARA, una segona acció per denunciar davant les instàncies judicials europees que el govern espanyol no permet els catalans votar en una consulta homologable.

[Font: Per S. González i M. Colomer, Ara, Barcelona, 24oct14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 27Oct14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.