Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

24oct14


El PSOE titlla el 9-N alternatiu de "macroenquesta" i afirma que generarà frustració


El portaveu del PSOE al Congrés, Antonio Hernando, ha admès que la consulta alternativa que promou la Generalitat per al 9 de novembre, a la qual s'ha referit com a "macroenquesta", serà un èxit de participació però creu que produirà una "enorme frustració entre la gent". Segons ha relatat en una entrevista a Onda Cero recollida per Europa Press, la "macroenquesta" serà un èxit en termes de participació, més enllà que posi de manifest l'"engany massiu i el fariseisme" que ha practicat el president de l'executiu català, Artur Mas.

"La llàstima és que molta gent es veurà molt frustrada quan vegin que la macroenquesta no porta enlloc, més enllà d'acumular forces polítiques i socials i de produir una enorme decepció en molta gent", ha afegit.

En aquest sentit, ha opinat que l'estratègia de Mas és buscar suport en "el confort i en la comoditat" del discurs independentista i no baixa" al terra dels problemes reals de Catalunya i els problemes reals dels catalans".

En tot cas, ha afegit que el PSOE sí està "per resoldre els problemes reals i oferir solucions" que, segons ell, "poden donar lloc a un millor encaix no només de Catalunya sinó de totes les comunitats autònomes a Espanya".

[Font: Ara, Ep, Barcelona, 24oct14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 27Oct14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.