Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

28oct14


Trias es querella contra ĢEl Mundoģ


L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presentat aquest dimarts una querella contra el diari El Mundo per haver publicat, dilluns, que la Policía Nacional espanyola l'investiga per tenir diners no regularitzats en paradisos fiscals, i que l'ampliarà després de la publicació aquest dimarts del presumpte número de compte corrent d'UBS en què hi tindria 12,9 milions d'euros, cosa que ha tornat a negar.

Trias s'ha mostrat "alˇlucinat, perquè la informació és absolutament falsa", i ha instat la policia a investigar què està passant. Segons publica El Mundo avui, Trias va realitzar el febrer de l'any passat una transferència de diners des de Suïssa a Andorra, segons un informe de la Unidad de Delitos Económicos y Fiscales (UDEF) del CNP.

[Font: Nació Digital, Ep, Barcelona, 28oct14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 29Oct14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.