Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

29oct14


Carod: «Si troben un compte a Suïssa, convido a dinar tots els lectors de ND!»


"Si algú troba un compte a Suïssa a nom meu convido a dinar tots els lectors de Nació Digital!", assegura Josep-Lluís Carod-Rovira. L'exvicepresident del Govern s'ha pres amb ironia les informacions del periodista Ernesto Ekaizer, a Versió RAC1, segons les quals el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz "escampa escombraries dient que hi ha comptes de Xavier Trias i Josep-Lluís Carod-Rovira a Suïssa". Carod ha respost afirmant que "jo, el compte que tinc més lluny és a Barcelona. Només sóc ric en amics i en llibres".

L'antic líder d'ERC considera que "això és un exponent de la situació en què es troba l'estat, que ha d'arribar a nivells tan baixos per manca d'arguments polítics". Carod afegeix que "és una forma d'intimidació" i constata la coincidència entre aquestes informacions i la recent aparició en un programa de gran audiència a tot l'estat, en referència a Viajando con Chester, de Cuatro.

Paradoxalment, Josep-Lluís Carod-Rovira recorda que des de fa temps ha tingut "un tracte personal no només educat, sinó cordial" amb l'actual ministre de l'Interior. Tot i així, Carod afirma que "no toleraré que m'empastifin, ni que cap mitjà publiqui mentides".

[Font: Per Salvador Cot, Nació Digital, Barcelona, 29oct14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 30Oct14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.