Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

31oct14


Trias: "La banca suïssa m'ha entregat l'informe que certifica que no tinc cap compte"


L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha anunciat al ple municipal que la banca suïssa ja li ha entregat l'informe que nega que tingui o hagi tingut cap compte amb el seu nom. Assegura que ha rebut una nota firmada per la consellera i el conseller jurídic, que asseguren que "no tenim en els nostres llibres cap compte amb el seu nom". A més, afegeixen que el número citat no correspon als números de la Banca Suïssa. A més, ha assegurat que demanarà la dimissió del ministre de l'Interior. "Filtrar aquesta informació és una vergonya. Pressionar per part d'un ministre als mitjans que publiquin això és una vergonya".

Per enèssima vegada aquesta setmana, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha defensat que no té cap compte a Suïssa ni Andorra, tal i com va assegurar el diari 'El Mundo' en diverses publicacions. "No tinc ni he tingut mai 13 milions d'euros. La informació és totalment falsa. No he fet més que desmentir les informacions ".

Trias va assegurar ahir que els bancs suïssos li van confirmar la seva versió "oralment" i que esperava que li entreguessin l'informe "en poc temps".

[Font: Per Núria Martínez, Ara, Barcelona, 31oct14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 03Nov14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.