Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09nov14


Junqueras: "Això és imparable, la jornada serà un èxit per avançar cap a la independència"


El líder d'ERC, Oriol Junqueras, s'ha mostrat convençut que el procés "és imparable" i que aquesta jornada "serà un èxit decisiu per avançar en el camí de construcció d'una majoria parlamentària explícitament independentista". Des de Sant Vicenç dels Horts, on està fent de president de mesa a l'institut Frederic Mompou, ha tornat a subratllar que a partir d'ara cal convocar eleccions quan abans millor.

I és que, segons Junqueras, el que ara cal és un mandat democràtic derivat d'unes eleccions. "El país no es pot permetre el luxe de perdre temps, segur que tots els partits consensuarem que cal fer unes eleccions", ha assegurat el president dels republicans. Sobre la carta que el president de la Generalitat, Artur Mas, vol enviar demà a Mariano Rajoy per reivindicar un referèndum oficial, Junqueras ha assegura que no té cap "esperança" en el govern espanyol.

Junqueras ha reivindicat que els catalans estan participant en una jornada "absolutament democràtica" i ha celebrat que molta gent s'estigui apropant a les urnes "entusiasmada".

[Font: Per Sara González, San Vicenç del Horts, Ara, Barcelona, 09nov14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 12Nov14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.