Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

17nov14


Torres-Dulce convoca la cúpula fiscal després del «no» dels fiscals catalans


El fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, ha convocat per al dimecres una Junta de Fiscals de Sala després de rebre una comunicació en la qual la Fiscalia Superior de Catalunya li indica que, de moment, no procedeix a iniciar accions penals contra el president de la Generalitat, Artur Mas, i altres responsables del procés de participació del 9N.

La reunió de la cúpula fiscal es realitza en compliment de l'estipulat a l'article 27 de l'Estatut Orgànic del Ministeri Fiscal donades les discrepàncies entre els fiscals catalans i el mateix fiscal general, que textualment considera que "ha de formular-se querella davant el TSJC".

Torres-Dulce va dir divendres que seria la Fiscalia de Catalunya qui decidís si presentava una querella i va constatar que el procés "està ja als tribunals portat pels ciutadans" i que els fiscals ja van decidir abans del 9N que havia indicis racionals de delicte en el procés.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 17nov14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 18Nov14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.