Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

26feb15


El Consell de Garanties considera inconstitucionals les esmenes pactades entre CiU i ERC sobre estructures d'estat


El Consell de Garanties Estatutàries ha dictaminat en contra de la constitucionalitat de les esmenes sobre estructures d'estat pactades per CiU i ERC a la llei d'acompanyament dels pressupostos. L'òrgan consultiu considera que la Hisenda pròpia, la reforma de la llei de patrimoni per dividir actius i passius amb l'Estat, l'autoritat de la competència, l'inventari sobre infraestructures crítiques i l'agència de seguretat nuclear no s'ajusten a la llei.

En canvi, valida la creació de l'agència de la seguretat social, sempre que es dediqui a competències ja assignades. Les esmenes no estan incorporades al text de la llei de mesures i CiU i ERC tindran fins dimarts per presentar noves esmenes que s'ajustin al dictamen.

[Font: Ara, Acn, Barcelona, 26feb15]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 27Feb15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.