Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

30mar15


Preacord de Full de Ruta entre CDC, ERC, RCat, ANC, Òmnium i AMI


Les formacions polítiques CDC, ERC i Reagrupament i les entitats ANC, Òmnium, AMI han signat un preacord del Full de Ruta unitari del procés sobiranista català, amb l'objectiu d'establir el camí posterior a les eleccions del 27 de setembre.

En el text, signat per Josep Rull (CDC); Rut Carandell (Reagrupament); Marta Rovira (ERC); Carme Forcadell (ANC); Josep Maria Roige i Josep Andreu (AMI) i Muriel Casals (Òmnium), s'especifica que els programes de les formacions polítiques signants han de deixar clar que votar-les "suposa un pronunciament favorable a la independència de Catalunya".

Així mateix, es fixa que després del 27-S, s'obrira un periode de deu mesos per elaborar un projecte de text constitucional i crear i posar en marxa les estructures necessàries per a la creació del nou estat. La legislatura s'engegaria amb una proclamació de sobirania com a punt d'inici de la proclamació del nou Estat, que culminaria "en un període màxim de 18 mesos".

[Font: Per J. P., Nació Digital, Barcelona, 30mar15]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 31Mar15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.