Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

12jul15


Carme Forcadell: «Si ara perdem aquesta oportunitat, vindrà la decadència»


Carme Forcadell es va mostrar convençuda, divendres passat, que els partits sobiranistes "es posaran d'acord" de cara al 27-S en el debat sobre les llistes. "No patiu", va assegurar davant d'un auditori entregat a Vic, "no podem perdre aquesta oportunitat, perquè si ara la perdem seran molts i molts anys de decadència". Ho va dir en el marc de l'homenatge a Santi Pons, membre fundador de l'ANC Osona i traspassat l'any passat.

Segons l'expresidenta de l'Assemblea, "tots volen l'acord i tots tenen present que queden 79 dies per al 27-S". I va posar pressa als partits: "Decideixin el que decideixin, però que ho facin ja".

Forcadell també va reclamar "il·lusió i confiança" als assistents, que omplien la sala del Sucre, a qui els va demanar que no caiguessin en provocacions, sinó que es dediquessin a explicar "que la independència és una qüestió de democràcia i justícia social". I va assegurar que "a l'estat espanyol estan molt nerviosos perquè veuen que ara estem encarant el procés".

[Font: Nació Digital, Barcelona, 12jul15]

Tienda Donaciones online Radio Nizkor

DDHH en España
small logoThis document has been published on 13Jul15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.