Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

22jul15


Gemma Calvet, d'ERC, no repetirà com a diputada a la propera legislatura


La diputada d'ERC al Parlament, Gemma Calvet, ha anunciat aquest dimecres a través de Twitter que "després de quasi tres anys de feina apassionant" no repetirà com a parlamentària. "Seguiré en el procés i a prop dels companys", ha afegit a la piulada. La decisió implica que no formarà part de la llista de Junts pel Sí, si més no, no n'ocuparà una posició destacada.

Jurista de professió, Calvet va incorporar-se al grup parlamentari d'ERC a l'inici de l'actual legislatura com a independent. Va ser una de les tres persones proposades pel partit capitanejat per Oriol Junqueras a l'hora d'assessorar al Govern, i al mes de març, va ser designada com a experta assessora de l'executiu català en matèria de transparència.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 22jul15]

Tienda Donaciones online Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 30Jul15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.