Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

14set15


El Govern creu que la suspensió de la Llei de l'Agència Tributària és una demostració més «d'asfíxia i recentralització»


La vicepresidenta del Govern, Neus Munté, ha anunciat aquest dilluns que recorreran la decisió del Tribunal Constitucional de suspendre de manera cautelar un dels principals articles de la Llei de l'Agència Tributària de Catalunya. Munté ha assegurat que malgrat les "traves", el procés d'ampliació "no es bloqueja". A l'octubre s'haurien d'obrir els concursos públics de contractació, tot i que la vicepresidenta ha reconegut que no es podrà complir el calendari previst.

El govern espanyol va presentar un recurs, al·legant que l'article vulnera el dret que els ciutadans de tot l'estat espanyol tenen el dret a accedir en condicions d'igualtat a les funcions i càrrecs públics. En aquest sentit, Munté ha lamentat la "constant asfíxia i recentralització" de l'Estat i ha criticat que "la resposta del govern espanyol sempre és la suspensió, la negativa l'impediment".

[Font: Nació digital, Barcelona, 14set15]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en España
small logoThis document has been published on 16Sep15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.