Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

14set15


El Constitucional suspèn la Llei de l'Agència Tributària de Catalunya


El Tribunal Constitucional ha suspès de manera cautelar un dels principals articles de la Llei de l'Agència Tributària de Catalunya. Concretament, ha quedat sense efecte l'article 4 que preveu la "integració voluntària" dels funcionaris de l'Agència Tributària espanyola en els cossos superiors d'inspectors tributaris i tècnics de gestió de la Generalitat.

El govern espanyol va presentar un recurs, al·legant que l'article vulnera el dret que els ciutadans de tot l'estat espanyol tenen el dret a accedir en condicions d'igualtat a les funcions i càrrecs públics. El Constitucional ha acordat aquest dilluns que es traslladarà el recurs al Congrés dels Diputats i al Senat, així com al govern espanyol i al Parlament, que tindran 15 dies per formular les al·legacions convenients.

Aquest article afegeix a la llei dues disposicions addicionals, relatives a la integració voluntària de funcionaris en el Cos Superior d'Inspectors Tributaris i de Tècnics de Gestió Tributària, ambdós de la Generalitat de Catalunya.

[Font: Nació digital, Ep, Barcelona, 14set15]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 16Sep15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.