Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

09nov12


Mas proposa aprovar una declaració sobre el dret a decidir en la primera sessió del nou Parlament constituït


El candidat de CiU, Artur Mas, ha proposat que el Parlament aprovi una resolució sobre el dret a decidir de Catalunya en la primera sessió un cop constituït. Aquest text enllaçaria amb el que es va aprovar durant el Debat de Política General, que fixava una consulta prioritàriament en els propers quatre anys. Mas ha opinat que aquesta resolució no ha de establir la data de la consulta, però sí que ha de servir per "guanyar-se" el respecte de la comunitat internacional i de l'Estat.

Ha admès que la seva illusió és fer la consulta el 2014, però ha afegit que "no necessàriament" el procés d'Escòcia ha de tenir parallelismes amb el català, sinó que la pregunta s'ha de fer quan més convingui a Catalunya.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 09nov12]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 12Nov12 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.