Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

12oct15


Els ultres cremen estelades i una pancarta de la CUP al final de la marxa


La manifestació ultra del 12 d'Octubre ha acabat amb la crema d'estelades i una pancarta de la CUP. La mobilització, convocada per l'España en Marcha, ha convocat unes 200 persones que han sortit de la plaça Espanya i han acabat a la plaça Sant Jordi, a Montjuïc. En arribar en aquest punt, i abans de l'acte polític, han fet la crema d'ensenyes independentistes.

En l'acte de Montjuïc s'ha fet apologia del colpisme i de la violència. Manuel Andrino, cap de la Falange, ha advertit que la "unitat d'Espanya està per sobre la Constitució i les lleis com va passar el 1936". Manuel Candela, president de Democracia Nacional, per la seva banda, ha qualificat de "necessaris" actes com l'atac a la Blanquerna, la seu del Govern a Madrid.

Pedro Chaparro, vicepresident de Democracia Nacional, ha amenaçat directament el fotoperiodista Jordi Borràs i ha animat els concentrats a agredir-lo (vídeo d'Enric Borràs).

[Font: Nació digital, Barcelona, 12oct15]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 13Oct15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.