Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

28oct15


Rajoy i Sánchez acorden «coordinar-se en defensa de la Constitució i la sobirania»


El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha mantingut aquest dimecres un dinar, al Palau de la Moncloa, amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, per analitzar la situació creada després de l'anunci de Junts pel Sí i de la CUP d'aprovar una declaració d'inici del procés cap a la independència.

Mariano Rajoy i Pedro Sánchez han acordat treballar "coordinadament en defensa de la Constitució, la unitat nacional, la sobirania nacional i la igualtat dels espanyols", segons ha informat l'agència Europa Press.

La trobada entre els dos líders polítics arriba l'endemà que mantinguessin un contacte telefònic previ a la compareixença del president espanyol. Aquest mateix matí, Albert Rivera havia demanat públicament que tinguessin una estratègia conjunta per abordar el procés independentista.

[Font: Nació digital, Barcelona, 28oct15]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en España
small logoThis document has been published on 29Oct15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.