Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

10nov15


El Consell d'Estat avala el recurs contra la declaració independentista


La comissió permanent del Consell d'Estat ha aprovat per unanimitat un informe favorable a la intenció del govern espanyol de recórrer davant el Tribunal Constitucional la declaració independentista aprovada aquest dilluns pel Parlament.

"Existeixen fonaments jurídics suficients per impugnar (la declaració de ruptura) davant el Tribunal Constitucional", diu l'acord de la Comissió, que s'ha reunit a la una del migdia per estudiar el treball fet per la secció primera del Consell a partir de l'expedient que aquest dilluns a la tarda va entregar l'executiu.

Mariano Rajoy té previst presentar aquest dimecres un recurs davant el TC. Abans de fer-ho reunirà al seu consell de ministres.

D'altra banda, tal com va avançar el president espanyol dilluns, també reclamaran a l'alt tribunal que adverteixi expressament Carme Forcadell de les conseqüències de desobeir la resolució.

[Font: Nació digital, Barcelona, 10nov15]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 10Nov15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.