Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

10nov15


Inés Arrimadas busca el cos a cos amb Carme Forcadell


Serà més o menys ètic, però aquest dimarts la líder de Ciutadans i cap de l'oposició, Inés Arrimadas, ha demostrat que té habilitat parlamentària. Conscient que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, té el focus posat sobre seu pel fet d'haver promogut la celebració del debat sobre la declaració independentista i pel seu passat a l'Assemblea Nacional Catalana, Arrimadas ha anat a buscar-li el cos a cos.

Mentre estava intervenint en el debat d'investidura, la cap de llista de Ciutadans s'ha queixat dues vegades de suposades dificultats en la seva exposició pel soroll a l'hemicicle. Això, tot i que el presumpte soroll era pràcticament inexistent, i més encara comparant-ho amb moments d'excitació que hi ha hagut a la cambra durant els darrers anys. "No em sento la meva pròpia veu", ha denunciat Arrimadas.

El cos a cos, buscat, ha estat molt evident durant la segona queixa. Després d'insistir que no se sentia a ella mateixa, Arrimadas s'ha dirigit a la "senyora presidenta", i ha subratllat a qui es dirigia insistint i nomenant-la com "senyora Forcadell". La presidenta li ha respost, estranyada: "Crec que hi ha silenci, abans no però ara sí". "Sí, ja ho ha provocat amb la seva intervenció", ha respost la cap de l'oposició. Possiblement, s'esperava més contundència per encendre la polèmica. Sobretot, perquè pocs minuts abans Forcadell havia hagut de cridar a l'ordre els diputats de Ciutadans, que aplaudien excitats una allusió d'Arrimadas a la nutrició infantil i als mals consells que, segons ha afirmat, es donen des de la Generalitat.

[Font: Per Pere Gendrau, Parlament de Catalunya, Nació digital, Barcelona, 10nov15]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 10Nov15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.