Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

11nov15


Turull admet que si Mas no és investit dijous hauran de canviar de posició


Jordi Turull, president del grup parlamentari de Junts pel Sí, s'ha referit aquest dimecres a les converses amb la CUP per investir un nou president de la Generalitat i ha reconegut que "si demà no hi ha investidura a Junts pel Sí haurem de prendre una nova postura per seguir-ho intentant", sense aclarir cap a quin sentit. En tot cas, en una entrevista a Els Matins de TV3, Turull ha advertit però que "perquè hi hagi acord tothom haurà de cedir amb alguna cosa".

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí ha fet una crida a tots els diputats sobiranistes a ser "lleials i conseqüents" amb la declaració de ruptura aprovada dilluns. Ha confirmat també que avui mantindran noves converses amb la CUP "per intentar trobar el desllorigador".

Assemblea de Mas

Respecte a l'assemblea que va plantejar Artur Mas aquest dimarts Turull li ha tret transcendència i l'ha emmarcat dins "la dialèctica i el debat".

[Font: Nació digital, Barcelona, 11nov15]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 12Nov15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.