Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

11nov15


L'ANC convoca una concentració per demanar unitat a Junts pel Sí i la CUP


L'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha fet aquest dimecres una crida a la mobilització ciutadana per demanar unitat als 72 diputats independentistes i "en previsió dels possibles atacs per part dels organismes de l'estat espanyol". En un comunicat, l'entitat sobiranista ha avançat que serà el proper diumenge, 15 de novembre, a les 12 del migdia al Passeig dels Tillers del Parc de la Ciutadella.

L'ANC també aprofitarà l'acte "per fer públic el posicionament respecte a la situació política actual". L'Assemblea ha demanat a les assembles territorials i a tota la ciutadania "fer visible el suport ciutadà al Parlament de Catalunya".

La mobilització de l'ANC es farà pocs dies després de la segona votació per a la investidura d'Artur Mas -que serà dijous- i d'una possible suspensió de la declaració de ruptura per part del Tribunal Constitucional.

[Font: Nació digital, Barcelona, 11nov15]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 12Nov15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.