Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

23des15


Barcelona dóna suport a la Declaració de ruptura, tot i l'abstenció de Colau


L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest vespre donar suport a la Declaració de ruptura del Parlament de Catalunya. La comissió de Presidència del consistori ha donat llum verd a una moció presentada per la CUP per tal d'adherir-se al text d'inici del procés d'independència de la cambra catalana.

El govern d'Ada Colau ha decidit abstenir-se i, d'aquesta manera, permetre l'aprovació de la proposta. Ha tirat endavant amb els vots de sis membres de la comissió -CDC, ERC i la CUP-, l'abstenció dels quatre representants de Barcelona en Comú i el vot en contra de cinc -C's, PSC i PP així com Sònia Recasens, regidora d'UDC-.

A banda, la comissió ha aprovat donar suport als municipis als quals es va obrir una investigació per sedició i rebel·lió -Sant Cugat del Vallès, Igualada, La Seu d'Urgell, Girona i Celrà-, algunes de les que ja s'han arvixat, amb els vots a favor de Barcelona en Comú, CiU, ERC i la CUP i el rebuig de C's, PSC i PP.

[Font: Nació digital, Barcelona, 23des15]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 28Dec15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.