Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

06gen16


Junts pel Sí i la CUP es reuniran aquest dijous en un darrer intent de forjar un acord


Junts pel Sí i la CUP es reuniran aquest dijous en un darrer intent per assolir un acord d'investidura i evitar la celebració d'unes noves eleccions, previsiblement el 6 de març. La trobada, que arriba després del veto de la CUP diumenge passat a la investidura d'Artur Mas com a president de la Generalitat, comptarà amb la mediació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) perquè les dues parts esgotin terminis. Per la seva banda, Súmate també s'hi va oferir aquest dimarts a la tarda.

Si diumenge no hi ha investidura d'un nou president com a resultat de les eleccions del passat 27 de setembre, el president en funcions, Artur Mas, signarà un decret de convocatòria per a la celebració d'uns nous comicis.

Aquest dimarts, el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, va anunciar en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que el pròxim 11 de gener dilluns signarà el decret de convocatòria d'eleccions si la CUP no es movia perquè no hi haurà nous oferiments per part de Junts pel Sí. "Junt pel Sí ha fet tantes ofertes, tants oferiments a la CUP, que el que queda clar és que ja no en podem fer més, perquè cap dels oferiments que s'han fet ha servit per desbloquejar la investidura", va apuntar.

[Font: Nació digital, Barcelona, 06gen16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 07Jan16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.