Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

07gen16


Artur Mas admet que després de la darrera reunió «el nus no s'ha desfet»


El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha reconegut que, després de la darrera reunió entre Junts pel Sí i la CUP, "el nus no s'ha desfet", en referència a la situació de bloqueig amb la CUP, i que veu "molt difícil" que es pugui desbloquejar en els pocs dies que queden per esgotar el termini abans d'haver de convocar unes noves eleccions. En declaracions al .CAT de TV3, Mas ha reconegut que tot i que és possible encara per dates, és molt complicat arribar a un acord. "No vull despertar expectatives que no són reals, estem molt al límit, el marge de maniobra és poc, és petit", ha indicat. Mas ha argumentat que Junts pel Sí "ha fet tota mena de gestos, de contribucions" els últims mesos i la CUP sempre ha dit que no.

Mas ha apostat per reeditar la coalició Junts pel Sí de cara a unes hipotètiques eleccions al mes de març. És en aquest context que ha situat la proposta realitzada als republicans d'entrar al Govern en funcions per tal de visualitzar que el projecte de la coalició sobiranista es manté. Tanmateix, els republicans han contestat parlant de "frau de llei", fet que el mateix president en funcions ha qualificat d'"excessiu".

[Font: Nació digital, Barcelona, 07gen16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en España
small logoThis document has been published on 08Jan16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.