Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

07gen16


Un miler de persones omplen la plaça de la Catedral per exigir un acord de govern


Prop de mil persones s'han concentrat aquest dijous al vespre a plaça de la Catedral a Barcelona per exigir un acord de Govern. La manifestació, convocada per l'ANC, s'ha canviat de lloc a última hora per "motius logístics".

La decisió ha arribat poc després de la campanya anònima #MasDeixaPas iniciada avui a la xarxa i que ha impulsat una concentració al vespre a plaça Sant Jaume, on s'havia de fer inicialment la de l'ANC. Els que donen suport a aquesta campanya no reclamen un acord entre Junts pel Sí i la CUP, sinó que van més enllà: exigeixen que l'actual president en funcions faci un pas enrere. A plaça Sant Jaume s'hi han aplegat prop d'un centenar de persones. Algunes d'elles, passat dos quart de vuit de la nit, han anat fins a la plaça de la Catedral on s'han viscut moments de tensió entre els contraris a Mas i els que estan a favor de la seva investidura.

Amb aquesta mobilització, l'ANC "exigeix a totes les forces polítiques independentistes un esforç per assolir un acord que permeti investir un president/a, formar govern i iniciar el procés constituent per construir la República Catalana". A la concentració s'hi han pogut llegir pancartes com "Volem un acord entre Junts pel Sí i la CUP" o "Governem-nos junts". També hi ha hagut manifestacions a favor d'un acord de govern aquest dijous al vespre a la plaça del Vi de Girona, on s'hi han aplegat unes 500 persones, i a Reus, amb l'assistència d'uns 300 ciutadans.

[Font: Nació digital, Barcelona, 07gen16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 08Jan16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.