Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

10gen16


Mariano Rajoy: «No em faltarà fermesa per defensar la unitat d'Espanya»


El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest diumenge que no li faltarà fermesa per defensar la unitat d'Espanya davant la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat.

En una compareixença de premsa que ha durat escassos cinc minuts, el president en funcions espanyol ha assegurat també que els ciutadans "poden estar tranquils perquè "no s'obrirà cap procés constituent" a Catalunya, i que l'Estat espanyol "compta amb els instruments per defensar l'Estat de dret".

"La declaració independentista no existeix perquè és contrària a la Constitució"

El líder del PP ha assegurat que durant la tarda d'avui s'ha posat en contacte amb els líders dels principals partits espanyols excepte el de Podemos, Pablos Iglesias, a qui no ha pogut localitzar, i ha lamentat que el discurs independentista "no hagi canviat" en els darrers dos mesos.

En aquest sentit, el president espanyol ha recordat que el Tribunal Constitucional va deixar clar "que la declaració independentista no existeix, perquè és contrària a la Constitució i a l'Estatut".

[Font: Nació digital, Barcelona, 10gen16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en España
small logoThis document has been published on 11Jan16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.