Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

11gen16


Antonio Baños renuncia definitivament a l'acta de diputat per la CUP


Antonio Baños deixarà definitivament l'acta de diputat per la CUP tot i que encara no ho ha formalitzat al Parlament. El cap de llista de l'esquerra independentista ja havia anunciat a través d'una carta que renunciava al seu escó l'endemà del "no" de al CUP a investir Artur Mas perquè es veia "incapaç" de defensar aquesta postura. Així ho ha confirmat a TV3. Segons la mateixa cadena, explicarà els motius que l'han portat a fer aquest pas al programa Els Matins de TV3 aquest mateix dimarts.

Aquest diumenge, a la investidura de Carles Puigdemont, Baños va votar a favor del de CDC. Tot i l'acord al que han arribat Junts pel Sí i la CUP i els rumors que apuntaven que es podria mantenir al Parlament, aquesta notícia tanca definitivament el seu retorn.

[Font: Nació digital, Barcelona, 11gen16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 12Jan16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.