Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

25mai15


Ada Colau a TV3: «Farem el que calgui perquè el poble català pugui decidir lliurement»


Ada Colau, la guanyadora de les eleccions a la capital catalana amb Barcelona en Comú, ha afirmat que se sent "capacitada i plenament acompanyada" per ser alcaldessa i per convertir la ciutat en un "referent al món", en una entrevista a "Els Matins" de TV3. Colau ha remarcat que es mantindran al costat del que decideixi el poble català i que faran el que calgui perquè "Catalunya pugui decidir lliurement la seva relació amb l'Estat".

En els propers mesos, Barcelona en Comú parlarà amb la resta de forces polítiques per concretar la possibilitat de realitzar una consulta, per tal que els barcelonins puguin decidir l'adhesió de la ciutat a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). "La independència no es queda fora del nostre projecte. A Barcelona en Comú hi ha persones que són independentistes, i d'altres que no ho són", ha dit Colau.

Davant la possible inquietud que puguin sentir alguns ciutadans per aquest canvi polític, la líder del partit ha esmentat que "només han d'estar neguitosos els corruptes", ja que ells ja han demostrat que són capaços de "treballar des del diàleg i el consens, prioritzant els interessos de la ciutadania per davant dels partidistes". Colau ha confirmat que ja ha començat a parlar amb alguns dirigents de la resta de partits, excloent PPC i Ciutadans.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 25mai15]

Tienda Donaciones online Radio Nizkor

DDHH en España
small logoThis document has been published on 26May15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.