Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

18set15


El suport d'Obama a la unitat espanyola, a canvi de l'ampliació de tropes nord-americanes a la base de Morón


Les paraules de Barack Obama desitjant una "Espanya forta i unificada" són fruit d'una estratègia teixida per la Moncloa amb un moment clau: l'acord perquè la base militar de Morón, a Andalusia, es convertís en base permanent dels Estats Units, segons explica El Mundo en un reportatge.

En la peça, titulada "Així va dissenyar la Moncloa l'aïllament internacional d'Artur Mas", es detalla que els pronunciaments de líders internacionals, com David Cameron, Angela Merkel, i el mateix Obama, són conseqüència d'un "treball molt minuciós" i "discret" portat a terme per el govern espanyol.

En concret, Mariano Rajoy va ser l'encarregat de les converses clau amb Washington. El ministre espanyol d'exteriors, José Manuel García-Margallo; el cap de gabinet Rajoy, Jorge Moragdas, i el ministre de Defensa, Pedro Morenés, també van participar en l'estratègia, detalla el rotatiu.

[Font: Nació digital, Barcelona, 18set15]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 21Sep15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.