Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

06mar14


El secretari general de Manos Limpias fitxa pel partit ultra Soluciona


La formació ultra Soluciona, que proposa tancar els independentistes en una illa de Melilla, compta des d'ara amb el suport del secretari general del sindicat Manos Limpias, l'advocat Miguel Bernard, segons anuncia a la seva pròpia pàgina web. "Miguel Bernard destaca la seva identificació amb Soluciona degut sobretot al seu "compromís ètic" amb Espanya", afirma el partit. Bernard s'estrenarà com a militant destacat de Soluciona en un míting a Màlaga el 29 de març.

Aquesta no serà la primera incursió de Bernard en la política espanyola: als anys noranta ja va ser el secretari general del Frente Nacional de Blas Piñar durant uns mesos. Després de successius fracassos electorals, va optar per fundar el sindicat Manos Limpias i, des d'allí, denunciar tots de polítics i organitzacions que no combreguen amb la seva línia ideològica: José Luis Rodríguez Zapatero, Juan María Atutxa (PNB), Baltasar Garzón, Nunca Máis... L'últim denunciat pel sindicat ultra ha estat Artur Mas, pel delicte de "sedició".

Soluciona, sorgida a l'entorn del diari Alerta Digital, destaca que Manos Limpias també va denunciar davant del Defensor del Pueblo la llei de matrimonis homosexuals, "i als Lunnis davant del Defensor del Menor per mostrar una família homoparental en un episodi".

Però Bernard no és l'únic fitxatge que ha fet Soluciona, que s'autodefineix com a partit "socialpatriota". El grupuscle Democracia Nacional també s'ha sumat a Soluciona, causant de retruc una crisi a la coordinadora extremista "La España en Marcha", organitzadora del boicot violent a la commemoració de la Diada a Madrid.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 06mar14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 10Mar14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.