Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

29jul14


Foment del Treball admet «frustració» pel frau de Pujol


El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ha admès sentir "frustració" després que l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol anunciés divendres que havia tingut una herència sense regularitzar a l'estranger.

"Tenim una certa frustració que els nostres líders polítics, una persona com Pujol, hagi tingut aquesta declaració", ha afirmat Gay de Montellà en una entrevista de TV3 recollida per Europa Press.

Ha advocat perquè l'ètica, la transparència i el control siguin una norma i una forma d'actuar, i ha afirmat que els ciutadans necessiten una Catalunya estable i ordenada, i alhora ha admès que la identificació que hi havia de Pujol a la comunitat s'ha vist afectada per aquesta situació personal: "Ho han de valorar els jutges, però a nosaltres no ens agrada".

[Font: Nació Digital, Barcelona, 29jul14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 31Jul14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.