Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09feb14


Joan Ferran (PSC) vol acabar amb la monarquia espanyola


Joan Ferran vol la república i vol començar el procés ara mateix. Ferran, dirigent històric i actual conseller nacional del PSC, no s'amaga de dir que "discrepo de molts dels meus companys socialistes catalans i espanyols. Jo ja no crec en la renovació d'aquesta monarquia ni en la seva capacitat d'arbitratge. Considero que els republicans de cor i convicció ja hem pagat al monarca el peatge pel seus serveis prestats al país".

Ferran, en un post il·lustrat amb un elefant tricolor , desvincula la seva posició de la conjuntura de la declaració de la infanta Cristina pel Cas Noos "és intranscendent si declara durant sis hores inspirada en el somriure cínic de Roca Junyent o si ho fa plorant". En aquest sentit, l'exdiputat i membre de la Fundació Campalans descarta la solució dinàstica: "la credibilitat de les institucions, les idees i les persones sovint s'acaba. De vegades pels canvis socials i el pas del temps, de vegades pels propis errors. Això ha succeït al nostre país i no hi ha marxa enrere, malgrat que alguns girin els ulls cercant la imatge de l'hereu i de la seva muller".

[Font: Nació Digital, Madrid, 09feb14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 11Feb14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.