Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

01mar16


Vitòria homenatja Lluís Llach, 40 anys després de la massacre de treballadors


Vitòria ha homenatjat aquest dimarts Lluís Llach, just dos dies abans que es compleixin els 40 anys de la massacre de treballadors. El cantant i diputats de Junts pel Sí, que precisament es va quedar sense el títol de fill adoptiu de la capital basca pel veto de socialistes i populars, ha viscut l'acte amb molta emoció acompanyat de familiars i víctimes dels fets del 3 de març de 1976.

Tan bon punt Llach ha arribat a les portes de l'Ajuntament, ha estat rebut amb un "Aurresku" de benvinguda. Posteriorment, l'acte s'ha traslladat a l'interior del consistori on ha estat el torn dels discursos tant de l'homenatjat com de l'alcalde Gorka Urtaran (PNB). En l'acte sí que hi ha participat un representant del grup municipal socialista, que precisament va votar en contra que fos fill adoptiu.

Lluís Llach ha participat a l'homenatge just després d'anar a rebre Arnaldo Otegi a la sortida de la presó de Logronyo.

[Font: Nació digital, Barcelona, 01mar16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 02Mar16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.